METAL'S PLACE

diumenge, 12 de juliol del 2009

SONISPHERE: Mastodon



Comencem per Mastodon al escenari petit, una banda difícil d'etiquetar.

Una horeta justa de concert. En directe sonen forç be. Realment són com als videos, força estàtics. Però això te que poc a veure amb la canya que hi donen. Potser per ser a les 17.30 h la gent encara no estava al 100% i no va ser fins al final que la cosa es va posar interessant. Però llavors ja eren les 18.30 i tocava txapar...

Els temes mes complexes del darrer CD surten be en directe, els antics brutals

Molt recomenable. Tinc moltes ganes de veure'ls en un concert en solitari

2 comentaris:

Tib ha dit...

Hey!! vaig trobar aquest blog a potra, i jo vaig estar, Down no els vaig veure per desgracia, pero ja no es podia ni caminar per lloc, i fins Slipknot i Metallica era imposible sortir de allá. Lo pitjor del Sonisphere, que alomillor podríes comentar es aixo de que hi va gent amb sobredosis, y sumali que hi va haver gent que va tindra que ser atenguda per gent que es diverteix empuixant a tothom. Fins hi tot el cantant de Lamb of God al principi va demanar calma, ja que un es va obrir el cap per culpa d'un altre.

Vinga una abraçada

Metaljack ha dit...

Hi Tib,
Down va estar molt be. En Phil Anselmo sempre és una grantia.
El que em vaig perdre jo va ser Lamb of Gof, ja que estava fent cua per comprar els tikets.
Home company, en aquestes mogudes sempre hi ha de tot. Es veritat que a Machine Head i sobre tot amb Slipkot van haver-hi moshing del bo, però a mi no em va semblar res que no hagués vist amabns. A Metallica, com a cosuma a passar en aquest casos, l'espai era tan reduit i la gent estava tan cansada que et diria que va ser dels més trankils que he vist.
Birra i porros a tope, però penjats jo no en viag veure gaires.
De totes maneres va estar molt be, no?